20 februari 2012

Kindertheater: Meneer Hummeling gaat op reis


Alain De Botton wist het ook al: reizen is stresserend en veel mensen vergallen de pret door teveel te plannen, door te hoge verwachtingen en door een volgeplande agenda. Nee, dan kan je beter zoals meneer Hummeling (er blijken zelfs 2 meneren Hummeling te zijn die op reis gaan!) je vakantie regelen met de Vakantiehal. In die hal wordt je reis voor je gemaakt, onder het motto "Alle pret, zonder de last". En dus worden beide heren getrakteerd op een verbeelding prikkelende reis, waarbij ze er inderdaad in slagen het reisplezier te herontdekken.
Slapstick (de scène met de zwembroek herkenden we uit Mister Bean) en grappige situaties, veel fantasie en prachtige acteerprestaties van de drie mannen op het podium maken deze kindervoorstelling erg geslaagd, ook voor volwassenen.
Het bleek meteen ook de allerlaatste voorstelling te zijn, welke we vrijdagavond zagen in het CC in Brugge, en bovendien werd Loek Beumer (één van de acteurs uit het gezelschap) die dag 65 jaar, en hij mag vanaf nu genieten van een welverdiend pensioen...

3 opmerkingen:

zapnimf zei

Micheleeuw niet tegengekomen?

http://michenco.wordpress.com/2012/02/19/meneer-hummeling-gaat-op-reis/

Sven zei

Ik ken Micheleeuw niet, maar mssch heb ik hem/haar wel gezien :-)

Anoniem zei

Ik en haar wel en we hebben haar niet gezien. Maar ik heb ook niet echt rondgekeken...

Klik op oranje tekst om de links te volgen en blauwe links voor de mp3's.