12 april 2012

Meldpunt

Nu de mediastorm eindelijk een beetje gaan liggen was over het meldpunt Illegaliteit dat de bruine rakkers als wanhopige attention whores hadden opgericht, lekte op WikiLeaks de volledige inhoud van de formulieren die het meldpunt ontving.

Met plezier gunnen we u een blik op enkele van de meest markante meldingen :

* (vanwege K. D'Hooghe uit Brugge) "Het
schilderij dat mijn broer kreeg van enkele maffieuze Russen is zeker en vast illegaal! 't Is bovendien erg lelijk, dus het zou beter teruggestuurd worden naar het land van herkomst!"
* (vanwege B. Valkeniers uit Antwerpen) "Volgens mij is het illegaal om 2 politieke websites te hebben,
één bij ons en één bij N-VA. En Karim, is dat geen Marokkaanse naam? Die overloper mag van mij de Middellandse Zee overlopen!"
* (vanwege
Jeff Albertson uit Springfield) "In seizoen 7, aflevering 25 verkoopt een Pakistaan illegaal vuurwerk. In de volgende episodes verricht de Pool Moe Syzlak illegale activiteiten:..." (melding beslaat ettelijke pagina's)
* (vanwege R. Kapje uit Kaatsheuvel) "De Grote Boze Wolf heeft
de identiteit van mijn grootmoeder gestolen"
* (vanwege directie en personeel van weeshuis Kindervreugd in Antwerpen) "Vannacht is een neger klaarblijkelijk ons weeshuis binnengedrongen. Eerst hoorden we gestommel op het dak, alsof iemand met een paard over het dak liep. Die zwarte (we zullen hem voor het gemak Piet noemen) hebben we niet gezien, maar bij de haard stond ineens heel veel speelgoed, zonder aankoopbewijs. Behalve inbraak lijkt ons hier ook sprake van heling..."

Alle klachten worden momenteel opgevolgd door een medewerker van de partij.

Geen opmerkingen:

Klik op oranje tekst om de links te volgen en blauwe links voor de mp3's.