23 februari 2007

K3 roept op tot massamoord

Zelf was ik allang overtuigd van de terroristische intenties van Karen, Kristel en Katleen (op de één of andere manier slagen ze er telkens in om je na één beluistering op te zadelen met een hele dag meezingen in je hoofd : als dat geen schrikbeeld is...), en eindelijk is het nu ook objectief vastgesteld :

de meisjes van K3 zetten aan tot massamoord !

Bovendien vloeken ze (maar deze laatste beschuldiging klinkt na de vorige een beetje alsof Karadzic ervan beschuldigd zou worden dat hij het vuilnis een dag te vroeg buitenzet)...

U hoeft zich niet meteen zorgen te maken als uw kindjes naar hun favoriete CD's luisteren : ze zullen de oproep wellicht niet merken (tenzij het geniale technici zijn die uw CD-speler al verbouwd hebben). Je moet het nummer "Oma's aan de top" namelijk achterstevoren spelen... Bijna ben ik geneigd te zeggen dat u die CD's dus nog niet buiten hoeft te gooien (maar ik adviseer het u toch uit esthetische overwegingen !)

Wat een geluk dat we de "Bond tegen het vloeken" hebben of we waren nergens meer veilig voor onze gebrainwashte kinderen, die het oefenen wellicht dicht bij huis (IN huis) zouden starten.

Ik heb toch enkele vraagjes voor deze lieve mensen :


  1. hoe speel je eigenlijk "Oma's aan de top" achterstevoren af op de juiste snelheid ? moet ik daarvoor speciale apparatuur kopen ? (of kan ik die bij jullie huren ?)

  2. "Grote massamoord. Grote massamoord. We just against a life Godverdomme leuk. Grote massamoord. God die laat je zitten. Grote massamoord. Grote massamoord. We just against a life Godverdomme leuk. Grote massamoord. God die laat je zitten. Grote massamoord." is natuurlijk maar een deel van het nummer. Kunnen jullie me de volledige lyrics van "Oma's aan de top - achterstevoren" bezorgen ? Of zingen ze achterstevoren voor de rest enkel onzin en niet eenduidig te verstane geluiden ?

  3. Ik begrijp dat jullie als "Bond tegen het vloeken" (u heeft in de huidige tijd, afgaande op het aantal blieps op MTV, ongelooflijk veel werk, me dunkt) actief op zoek gaan naar verborgen duivelse boodschappen in hardrocknummers, in death metal (die hoef je niet eens achterstevoren af te spelen, vermoed ik...), in gothic,... maar dat u ook ogenschijnlijk naïeve en onschuldige nummers voor alle zekerheid toch even de achterstevorentest laat passeren : respect ! Hoe krijgen jullie het voor elkaar ? Hoeveel uren slapen jullie eigenlijk nog ? Met hoevelen zijn jullie en lossen jullie elkaar af ?

  4. In eerdere rechtszaken (in Amerika uiteraard !) waarin groepen ervan beschuldigd werden duivelse boodschappen in hun platen te verstoppen (achterstevoren uiteraard...), bleken er meerdere mogelijke lyrics te zijn voor de achterstevoren versies. Hebben jullie nagegaan of er nog andere lyrics te horen in "Oma's aan de top - achterstevoren" ? Spreekt K3 zich daarin uit voor nuclaire proliferatie, voor sex met minderjarigen, voor zinloos geweld, voor werelddominantie door de islam ? Als ongeruste ouder wil ik weten waar mijn kinderen naar luisteren !

  5. Hebben jullie intussen al de hele back catalogue van K3 aan een minutieus onderzoek onderworpen ? Zijn er nummers waarin ze technische informatie verstrekken of tips geven voor hoe die massamoord dan uitgevoerd moet worden ? Geven ze instructies over plaats en tijd ? Als ongeruste ouder... !

  6. Op jullie site leggen jullie de verantwoordelijkheid bij iemand die een klacht indiende waarna jullie een informatieve vraag zouden gesteld hebben aan K3 en Studio 100. Welk standpunt nemen jullie dan zelf in in deze zaak ? Geloven jullie de "klacht" of niet ?

  7. Is de heer A. Rouvoet uit Woerden die in uw comité van aanbeveling zit de nieuwe vice-premier van de ChristenUnie ? Mogen we van de Nederlandse regering dan binnenkort sancties tegen België (of andere ministriële initiatieven) verwachten ? Een oproep tot massamoord door vooraanstaande Belgen lijkt me toch wel nóg erger dan een wegenvignet voor Hollanders...


Voor een overzicht van gelijkaardige "incidenten", klik hier

3 opmerkingen:

ADHD-mama zei

Hilarisch!!

Anoniem zei

Je hebt helemaal gelijk. Op http://tinyurl.com/2bfsrh wordt deze onzin volledig ontzenuwd!

Anoniem zei

als je het zelf zeker wilt controleren moet je audacity downloaden daar oma's aan de top in openen dan control+a indrukken dan bij effecten omkeren doen na het omkeren afspelen

Klik op oranje tekst om de links te volgen en blauwe links voor de mp3's.