01 november 2011

Trick or meat


Ik heb niet echt iets met Halloween, dat ik -behalve een puur Amerikaans feest- vooral een uitvinding van de middenstand vind om de periode tussen "terug naar school" en de Sint te overbruggen. Ook platenlabels pikken graag een graantje mee door het uitbrengen van gelegenheidscompilaties. Soms zit daar wel iets aardigs tussen.
Zo bracht
Halloween hootenanny, de verzamelaar die Geffen Records in 1998 uitbracht, het leuke Halloween (She gets so mean) dat Rob Zombie zong met The Ghastly Ones, en dat je kan vinden op de Halloween Mix die ik samenstelde op 8tracks. Dit jaar brengt Century Media Trick or meat uit, een compilatie die in ruil voor je mailadres en wat reclame op Twitter of Facebook, gratis in je mailbox terecht komt en 38 metalnummers bevat. Slechts enkele (mij) bekende namen staan ertussen, zoals Lacuna Coil, Sick Of It All en Paradise Lost.

Enkele interessante nummers zijn het instrumentale
Into the black wide open (mp3) van Long Distance Calling, City of the dead (mp3) van Arch Enemy, Hunting pirates (mp3) van Turisas, Under bergers rot (mp3) van Finntroll en Clobberin time (mp3) van Sick Of It All (met KRS-ONE).

Je kan de compilatie
hier downloaden.

Geen opmerkingen:

Klik op oranje tekst om de links te volgen en blauwe links voor de mp3's.