29 januari 2011

Vooruit kaffeeconcert : Marble Sounds


Woensdagavond mocht Marble Sounds in het kaffee van de Vooruit in Gent een concert geven voor een behoorlijk talrijk publiek. Met hun nieuwe single Sky high in de Afrekening en met lovende kritieken voor hun debuutalbum Nice is good, waren de verwachtingen behoorlijk hooggespannen, maar die werden vrijwel moeiteloos ingelost.
Geen minpuntje te bekennen in het relatief korte optreden, en een constant niveau van songs: we konden heel blij terugkeren naar huis, met o.m. een prachtversie van My friend (met een opgenomen vrouwenstem) nog heerlijk naspelend in ons hoofd.
Het publiek vroeg het vijftal nog eens het podium op, en daar serveerden ze ons een mooie cover van Sparklehorse (Saturday).

1 opmerking:

Ben zei

Even ter info : die 'opgenomen vrouwenstem' is eigenlijk een sample van de heer Pollard van Guided by Voices...als ik me niet vergis !! Voor de rest stoorde ik me vooral aan de talrijk opgekomen ongeïnteresseerde studenten die het belangrijker vonden om over hun examens te tetteren dan om echt te genieten....

Ben

Klik op oranje tekst om de links te volgen en blauwe links voor de mp3's.