17 december 2016

Muzikale mailbox (12)

De afgelopen maanden bereikten mij via mijn mailbox weer talloze leuke liedjes en albumaankondigingen. Hieronder een selectie daaruit:

Andrew JohnstonAndrew Johnston is en Canadees die alternatieve rock brengt en al sinds 2015 broedt op zijn eerste album The new game, dat vermoedelijk binnenkort uitkomt. Intussen verblijdt hij ons alvast met deze single.

Dirk Serries

Over Dirk Serries blogde ik hier al eens eerder en hij heeft sinds eind november alweer een nieuwe release: Microphonics XXVI​-​XXX : resolution heart. Daarop laveert hij als vanouds tussen post-rock, ambient en shoegaze.

Beluister hieronder het volledige album:JonoJosh


Ook al uit Canada komt JonoJosh, een muzikant die getuige zijn single Birds goed geluisterd heeft naar soul en hiphop en daar een eigen variant van maakt. Hoewel de song over de zoektocht naar identiteit en een plaatsje in de wereld nogal soft klinkt op het eerste gehoor, bevat het aanzetten tot toekomstig moois.

Billy MoonTot slot is er nog een Canadees: Billy Moon. Op Roads klinkt die als een door psychedelica geïnspireerde indierocker.

Geen opmerkingen:

Klik op oranje tekst om de links te volgen en blauwe links voor de mp3's.