05 november 2012

Aankondiging Ongeletterd Concert: Sue Me Charlie


Na Buysta, J. Keens Balloon Flight en Flirty Faces presenteert De Ongeletterde Wanhoop komende zaterdag (10 november) alweer een nieuw huiskamerconcert.

Sue Me Charlie resideert in hartje Antwerpen en brengt verfijnde, eigentijdse pop. Begin 2010 ziet dit muzikale trio het levenslicht. Sue Me Charlie tracht met hun democratisch in elkaar gebokste songs een nieuwe en frisse blik op de hedendaagse popmuziek te werpen.

Songs over de twijfels des leven worden bezongen met verrassende en vaak meerstemmige zangpartijen. Een sobere melodie en ongec

omplic
eerde ritmes, subtiel oversaust met vervreemdende geluidseffecten, vormen de belangrijkste ingrediënten van hun creaties. Sue Me Charlie tracht hiermee een sfeer van muzikale intimiteit te scheppen.

Aldus Radio 1:

"Een kleine ruzie tussen de groepsleden leidde ooit tot de uitspraak "awel, sue me!", en een groepsnaam was geboren. Want Charlie lag al vast, er zit namelijk een Charlotte in de groep en die heeft duidelijk een stempel te drukken. Ze drumt en zingt, en dat is op zich al een zeldzamze combi waar we met plezier van opkijken. Zet er nog een gitaar, een bas en een losgeslagen loopstation bij en je komt dicht in de buurt van onze vi.be van deze week."

TROFEES:

- Winnaar Groot Lawijt 2011
- Linkerwoofer 2011
- Radio 1 Vi.be on air
- Finalist Kamp Noord 2011
- Winnaar Conquer The Cash 2011

Sue me Charlie is

Charlotte Schellen (drum&zang) /// Michael De Coster (gitaar&zang) /// Sam Huysmans (bas)
info@suemecharlie.be /// www.suemecharlie.be /// www.facebook.com/suemecharlie /// www.vi.be/suemecharlie


 

Are you watching closely? 

 

Akoestisch in Amsjterdam

Wie erbij wil zijn, moet reserveren (zie hieronder). De toegangsprijs van 5 euro per persoon gaat integraal naar de artiesten. Drank kan u bekomen aan de zeer democratische prijs van 1 euro. Het concert start stipt om  20u, dus wees zeker tijdig!
Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Snel zijn is de boodschap: u kan erbij zijn door te reserveren via svenvolckerijck (at) hotmail (punt) com. U krijgt dan een mail met de exacte locatie.

Geen opmerkingen: