14 september 2012

Aankondiging: TrixTraxFest - 4 jaar Indiestyle!

In september bestaat Indiestyle vier jaar, en slaan TRIXTRAX en het online muziekmagazine de handen in elkaar voor een Trixtraxfest in de TRIX Bar en Club, op donderdag 20 september vanaf 19u30. De toegang is zoals steeds gratis, maar er dient wel gereserveerd te worden (hier kan dat).
Vincent&Jules wonnen de vi.be contest en mogen met hun frisse indiepop de debatten openen op 20/9.
De Brusselse multi-instrumentalisten van BRNS gooien stevige dosissen mathrock, tribal en dance samen om zo een uiterst spannend geluid vol dansbare en catchy hooks te creëren. Het kwartet wordt als een wonder van de post-rock/ambient/experimentele scene beschouwd en werd al eerder getipt door het Franse cultuurmagazine Les Inrocks. Niet te missen dus!
De sinds een tijdje herenigde vaderlandse postpunk en -rock helden Reiziger maken zo nu en dan nog eens op ouderwetse wijze een podium onveilig, en dat zullen we geweten hebben. Want meer dan tien jaar na datum klinken de songs van Reiziger nog steeds even energiek en begeesterend.
Met The Dukes hebben we een finalist van de recentste editie van FrappantPOP te gast, ééntje met naast een enorm potentieel tevens een schatkamer vol frisse popmelodieën.
Interesting Television Programs ten slotte omschrijft hun muziek in de bio zo: "Twee man, een stem, een bas, wat gitaren, een orgel, beats en een uitgebreid arsenaal aan geluiden". Kan niet echt fout lopen, denken wij dan.
Verder zorgt Indiestyle voor een afterparty, met Stethoscope Steve (Indiestyle, 22tracks.com, AB), Twisted Melon DJ's (Indiestyle, Twisted Melon, Hindu Nights) en Bester Langs (Indiestyle)

1 opmerking:

Gert Vanlerberghe zei

Bedankt! Het wordt een feestje!

Klik op oranje tekst om de links te volgen en blauwe links voor de mp3's.